Elismerés a debreceni testnevelőnek

2020, február 6 - 09:44
Koi Attila, a Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Általános Iskolája és Gimnáziumának pedagógusa lett az elmúlt tanév legeredményesebb Hajdú-Bihar megyei Diákolimpia-testnevelője. A debreceni tanár a díjat a Magyar Diáksport Szövetség ünnepségén vette át.

Koi Attila, az Arany János téri intézmény testnevelőjeként csapatával az I. korcsoportos Labdarúgó Diákolimpia Országos Döntőjében nem talált legyőzőre, így elnyerték a Magyar Köztársaság Diákolimpiai Bajnoka címet. Ezt a kimagasló teljesítményt ismerte el a díjjal a Magyar Diáksport Szövetség.
A január végi budapesti rendezvényen négy kategóriában a legeredményesebb megyei, illetve budapesti testnevelő díját azok a pedagógusok vehették át, akik tanítványaikkal a legjobban szerepeltek az országos döntőkön az elmúlt tanévben. Minden megyéből és a fővárosból is egy-egy tanár kapott jutalmat.

A díjazottaknak személyesen gratulált Keleti Ágnes, a világ legidősebb élő olimpiai bajnoka, a Nemzet Sportolója. Az elismeréseket Latorcai Csaba János, az EMMI közigazgatási államtitkára, Hajnal Gabriella, a Klebelsberg Központ elnöke, valamint Balogh Gábor, a Magyar Diáksport Szövetség elnöke adta át.

A Diákolimpia versenysorozat az elmúlt tanévben is nagyon népszerű volt.  A versenyekre összesen 320 ezer nevezés érkezett, közülük 35 ezren jutottak a sportági döntőkbe. A Magyar Diáksport Szövetség idén hatodik alkalommal részesítette elismerésben azokat a pedagógusokat és intézményeket, akik kimagasló eredményeket értek el a versenysorozatban.

Sajtóiroda - CzA


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.