Jótékony korcsolyázás a Nagyerdőn

2020, február 13 - 16:36
Jégkorcsolya napot rendez február 18-án, kedden a Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézete. A jótékonysági eseményen arra hívják fel a figyelmet, hogy nem csak karácsonykor, hanem az év bármely időszakában fontos a rászorulók megsegítése.

Élmény és segítség – nemcsak a kikapcsolódás, az önfeledt korcsolyázás lesz a lényeg kedden este a Nagyerdei Stadion északi rendezvényterénél felállított jégpályán, hanem a segítségnyújtás, az adakozás is szerepet kap.

A Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézete által szervezett jótékonysági jégkorcsolya napon tartós élelmiszert gyűjtenek a rászorulóknak. A belépés mindenki számára ingyenes, azonban ehhez legalább egy tartós élelmiszert le kell adni. Az adományt rászoruló családok részére juttatják majd el a szervezők.

- Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet:  az év minden időszakában fontos a segítségnyújtás, hiszen nem csak karácsonykor igénylik a rászoruló emberek a segítséget. Ennek érdekében az eseményen az egyetem polgárai és a Debreceni Egyetem Atlétikai Club szakosztályai mellett a debreceni lakosok is adományozhatnak a nehéz körülmények között élő debreceni családok javára – tájékoztatott Pöszmet Tibor, a Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézetének ügyintézője.

A szervezők február 18-án, kedden a DH Szerviz által támogatott ingyenes esemény ideje alatt, azaz 18 és 21 óra között várják az élelmiszercsomagokat a jégpálya mellett felállított gyűjtőpontnál.

Sajtóiroda - BZ


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.