Teljesítményértékelési rendszer (ETER)

A 2017/18 as tanév I. félévtől átalakult az igazolások kiadásának rendszere, a különböző pályázatokhoz szükséges szakkollégiumi tagsági és teljesítményigazolást, csak az Egyéni Teljesítményértékelési Rendszer (ETER) követelményeit teljesítő hallgatóinknak adunk ki!

Minimum féléves követelmény, az igazolás kiadásához[1]:

  • Az 1. modul teljesítése + összesen 7 kredit teljesítése
Egyéni Teljesítményértékelési Rendszer a Praetor Szakkollégiumban (ETER)
1.      modul
Tantárgy felvétele és teljesítése és a NEPTUN rendszerében
megnevezés kredit
A hallgatói státusz aktívra állítása és kötelezően választható szakkollégiumi tárgy felvétele és teljesítése határidőig. minden esetben kötelező*
2.      modul
Részvétel a szakkollégiumi közgyűléseken
megnevezés kredit
részvétel közgyűlésen      2 kr / közgyűlés
3.      modul
Praetor szakkollégiumi tudományos teljesítmény[2]
Praetor szakkollégiumi konferencia előadás 2 kr / konferencia
Publikálás Praetor szakkollégiumi kötetbe 3 kr / publikáció
4.      modul
Részvétel Praetor szakkollégiumi programokon[3]
Praetor konferencia részvétel 1 kr / rendezvény
Közös szakkollégiumi főzésen való részvétel 1 kr / rendezvény
További Praetor szakkollégiumos rendezvények 1 kr / rendezvény
Szervezési és önkéntes tevékenység      1 kr / rendezvény (maximum 2 kr / félév)
5.      modul
Kari és kiemelt tudományos tevékenység[4]
előadás kari vagy előzetesen elfogadott konferencián 1 kr / konferencia
részvétel előzetesen elfogadott tudományos versenyen 1 kr / verseny
előadás kari TDK konferencián      1 kr / konferencia
előadás OTDK-n (helyezés nélkül) 2 kr / OTDK előadás
1-3 helyezés vagy különdíj OTDK-n konferencián 3 kr / OTDK díj
 előzetesen elfogadott publikáció  1 kr / publikáció

 

Az első modul teljesítése, a szakkollégium tagjai közé történő felvétel félévében az adott tagnak nem szükséges teljesíteni, az igazolás megszerzéséhez. Az újonnan felvett tagok a felvétel félévében 2 kr kedvezményben részesülnek.

  • [1] Igazolást az adott félévre vonatkozóan nem adunk ki, csak a már teljesített azaz a tárgyévet megelőző félév vonatkozásában.(Minimum féléves követelmény, az igazolás kiadásához)
  • [2] Részvétel nem Praetoros konferencián vagy rendezvényen szakkollégiumi kredittel nem ismerhető el. (Praetor szakkollégiumi tudományos teljesítmény)
  • [3] Részvétel nem Praetoros konferencián vagy rendezvényen szakkollégimi kredittel nem ismerhető el. (Részvétel Praetor szakkollégiumi programokon)
  • [4] Az 5. modulban szereplő programok esetén, csak az előzetesen a szakkollégium elnökségével előzetesen jóváhagyatott teljesítmény ismerhető el. A modulból egy félévben összesen 5 kredit ismerhető el hallgatónként. (Kari és kiemelt tudományos tevékenység)

A kredit elfogadásra vonatkozó előzetes kérelmet kizárólag elektronikus úton a rendezvényt megelőzően az   címen lehet beadni! A modulban való kreditek elismeréséhez, a konferencia/ verseny részvételt vagy helyezést igazoló oklevél, publikációs igazolás elektronikus másolatának beküldése szükséges a vonatkozó félév szorgalmi időszakának végéig a szakkollégium hivatalos e-mail címre.

Frissítés dátuma: 2019.01.07.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ