Focikupa

2019, február 16 - 09:00
2019. február 16-án a Keresztény Roma Szakkollégiumi Hálózat intézményei barátságos focikupán mérkőztek meg egymással

2019. február 16-án a Keresztény Roma Szakkollégiumi Hálózat intézményei barátságos focikupán mérkőztek meg egymással a debreceni Tóth Árpád Gimnázium tornatermében.
A focikupa csoportmérkőzésekkel kezdődött a lelkes szurkolótábor biztatása mellett. A Lippai Balázs Roma Szakkollégium hallgatói nagyszámban képviselték szakkollégiumunkat mind a játékban, mind a szurkolásban. A fiúk nagyon kitartóan és ügyesen játszottak és tanúbizonyságot tettek akaraterőből, küzdésből és a futball iránti tiszteletből. A hallgatói focicsapat küzdését oktatók is segítették, akik szintén beálltak játszani és persze a jókedv sem maradhatott el. Dobogós helyezést nem értünk el, de megmutattuk, hogy barátian is lehet játszani nem mindig a törtetés a fontos. Ezen felül a játékosainkat méltán dicsérhetik a szakkollégium további hallgatói, akikkel jövőre is készülünk a 2020-as Focikupán megmérettetni magunkat szintén Debrecenben.

Nagy Péter

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.