Hitélet és Lelkigondozás - Wáli István Református Cigány Szakkollégium

A WISZ életében rendszeres és védett helyet kap az Istenre figyelés, az áhítatok, bibliaórák ideje. Ezek beosztása és megtartása a lelkész irányításával, a hallgatók órarendjének figyelembe vételével történik. Ezek az alkalmak a hallgatók aktív közreműködésével folynak.

A lelkész feladata a szakkollégiumi közösségszervezés is, és a WISZ hallgatóinak lelkigondozása, életvezetési támogatása, valamint az oktatási program spirituális moduljának megszervezése.

A WISZ ökumenikus szemléletű, felekezetileg nyitott, a Keresztény Roma Szakkollégiumi Hálózat többi tagintézményéhez hasonlóan.

 

Frissítés dátuma: 2019.09.17.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.