Önkéntesség - Wáli István Református Cigány Szakkollégium

Az önkéntes tevékenységek ösztönzésével célunk hallgatóink közösségi szerepvállalásának elősegítése, az, hogy ne csak elfogadni tudjanak segítséget, hanem tapasztalják meg a segítségadás örömét és fogadják el, építsék be a szemléletükbe a másokért való felelősséget.

Önszerveződő módon számos önkéntes programban vesznek és vehetnek részt. Munkatársaink ezt a folyamatot támogatják, a megvalósuló önkéntes programok lebonyolításához igény esetén segítséget nyújtanak (pl. hátrányos helyzetű gyermekek számára szervezett programok).

A WISZ szervezésében elsősorban karitatív egyházi, vagy keresztyén szervezetek munkájába van lehetőség bekapcsolódni, például a Református Szeretetszolgálatnál, illetve a Dorcas Segélyszervezetnél. Megfelelő dokumentálás mellett támogatjuk más, a társadalmilag hasznos munkát végző civil és nem civil szervezetekben végzett önkéntes tevékenységüket is.

 

Frissítés dátuma: 2019.09.17.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.