Köztudatosítás - Wáli István Református Cigány Szakkollégium

Ez a szó, mint a nyelvújítás legújabb eredménye, azt akarja kifejezni, hogy a hírét visszük, viszik a hallgatók a WISZ-ben folyó munkának. Úgy is mondhatjuk, hogy disszemináció, mely szót az uniós projektek kapcsán már kezdünk lassan megszokni.

A köztudatosítás vagy disszemináció, azaz a WISZ programjának kifelé történő bemutatása szempontot jelent az ösztöndíjak meghatározásában az önkéntes tevékenység és a közösségi szolgálat, mint szintén szakkollégiumi teljesítmények mellett. A köztudatosítás formája lehet pl. előadás konferencián, bemutatkozás közoktatási, gyermekvédelmi és további intézményekben.

 

Frissítés dátuma: 2019.09.17.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.