Gyakornoki program - Wáli István Református Cigány Szakkollégium

A munkaerőpiacra való kilépésben több szolgáltatást nyújtunk. A hallgatóink sikeres megjelenést támogatja a gyakornoki program megszervezése és működtetése, valamint a munkaerő-piaci tanácsadás.

Együttműködő partnereink segítségével álláskeresési technikákat tanítunk évi 2 alkalommal, ebben önéletrajz írásra, a motivációs levél összeállítására, egy-egy állásinterjúra készítenek fel a közreműködő tanácsadó szervezet munkatársai.

A gyakornoki program keretében hallgatóinkat elhelyezzük a munkaerőpiacon, amit megfinanszírozunk a szakmai programunk keretében. Ez nem fizetés, de közel kétszerese egy ösztöndíjnak. A gyakornoki program lehetőséget biztosít a hallgatók sikeres megjelenése a munkaerőpiacon, a munkahely kipróbálására, kapcsolatépítésre, valamint munkahelyi szemléletformálásra. A munkahelyek számára pedig azt, hogy megalapozottan dönthessenek egy-egy új munkatársuk alkalmazásáról.

 

Frissítés dátuma: 2019.09.17.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.