A szemeszter első csapatépítője (2018.11.07)

A Lippai Balázs Roma Szakkollégium 2018. október 18-án tartotta a szemeszter első csapatépítőjét. Mindenki nagy reményekkel várta, hiszen a szakkollégium tagjai megismerkedhettek a frissen felvett hallgatótársaikkal. Az esemény 19 órakor vette kezdetét, ahol Vargáné Nagy Anikó, a Szakkollégium Igazgatója mellett, Dr. Szerepi Sándor, Oktatási Dékánhelyettes Úr, illetve a Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kar oktatói, PhD. hallgatói is tiszteletüket tették. Az ismerkedés hamar jó hangulatú beszélgetéssé alakult át, hiszen a közös célok és élmények társra találtak.

A vacsora eltöltése után kezdődhetett az önfeledt, örömteli szórakozás. A közös táncolás és éneklés, olyan harmonikus légkört teremtett, ahová mindenki könnyen becsatlakozhatott. Ennek köszönhetően a különböző vidéki városokból érkezett hallgatók rövid időn belül máris egy összetartó csapatot alkottak. Úgy vélem, hogy a szakkollégium tagjai ezen az estén egy erős közösség, pozitív jövőjét láthatták maguk előtt, hiszen a Kar vezetése és oktatói lehetőséget biztosítottak számukra, hogy tanulmányaikat tovább gazdagítsák és az eddig megszerzett tapasztalataikat megfelelő módon kamatoztassák.

Kalász Zsolt

A Lippai Balázs Roma Szakkollégium csapatépítő rendezvényén lehetősége nyílt a régi, valamint az új tagoknak is a rövid bemutatkozásra. Derűsen telt a beszélgetés, melyet a még jobb hangulatban eltöltött táncos- énekes program követett. A csapatépítő egész ideje alatt finom tea, valamint étel állt a szakkollégisták rendelkezésére. Az étel „ledolgozására” megfelelő volt az azt követő táncház, melyhez mindenki jókedvűen csatlakozott, hiszen tehetséges társaink Rézműves Kinga és Balázs Rajmund vállalták „oktatásunkat”. Nemcsak hallgatók, de több oktató is részt vett a programon, ahol oldott hangulatban énekeltek, táncoltak velünk együtt.

Véleményem szerint nagyon hasznos volt ez az esemény, ahol nemcsak a tanárainkat ismerhettük meg órán kívül, hanem az új tagokat is. Az ott lévő emberek összekovácsolódtak, jól érezték magukat, mely az eseményről képeken is nagyon jól látszik. Örülök, hogy részese lehettem.

Balogh Nikolett

Frissítés dátuma: 2018.12.03.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.