Felvételi jelentkezési lap - Sántha Kálmán Szakkollégium

Amennyiben szeretnél a szakkollégium tagja lenni töltsd ki az alábbi űrlapot. Ennek sikeres elbírálása után az egyszeri tagdíj befizetésével tudod véglegesíteni a jeletkezést a fogadóórán, melynek aktuális idő pontjáról a visszaigazoló emailben értesítünk.

(A tanulmányi átlagot vesszővel elválasztva adja meg!)
Egyéb érdeklődési kör (pl.: sport, tudomány, művészet...)
Miért szeretnél jelentkezni? (pl. programokon részvétel, kollégiumi férőhely, tisztségviselő akarok lenni, kirándulás, ... miatt)

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.