Nyári tudományos tábor - Sántha Kálmán Szakkollégium

Kedves Diákok, kedves Érdeklődők!

A Sántha Kálmán Szakkollégium 2023 augusztusában is megrendezi a kéthetes Nyári Tudományos Táborát a Debreceni Egyetemen.

A táborra várjuk azon szeptembertől végzős diákok jelentkezését, akik érdeklődnek a tudományok iránt, kiemelkedően teljesítenek biológia és kémia/fizika tantárgyakból, továbbá szeretnének általános orvos, fogorvos vagy gyógyszerész szakok valamelyikén továbbtanulni. A jelentkezők közül kapacitásunk szerint 25-30 főt tudunk kiválasztani, akiknek lehetősége van a táborban résztvenni.
A Szakkollégium nyári táborának célja, hogy a diákok bepillantást nyerhessenek a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi, Fogorvostudományi és Gyógyszerésztudományi Karainanak működésébe, a különböző intézetekben folyó tudományos munkákba, melyekbe a tábor ideje alatt be is kapcsolódnak személyes tutoruk vezetésével.

Az első két nap közös elméleti előadásokon, illetve izgalmas gyakorlatokon vesznek részt a diákok, ezután a kiosztott intézeteknél tutoruk segítségével kezdhetik el a munkát. Délutánonként és esténként különböző közösségi programokat, illetve gyakorlati jellegű szakmai programokat is szerveznek a szakkollégiumi hallgatók a diákoknak. A tábor a diákok által tartott összefoglaló előadásokból álló mini konferenciával zárul.

A részvétel ingyenes, emellett a tábor ideje alatt minden táborozónak ebédet, illetve a nem debreceni diákoknak reggelit és  szállást is biztosítunk. Kötött programok csak hétköznapokon vannak.

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet.

A jelentkezők közül a szakkollégium vezetősége választja ki a résztvevőket, az eredményekről pedig emailben értesítjük a  diákokat június 15-ig.

Kérjük, hogy komoly szándékú diákok jelentkezzenek!

csopkep

 

Várjuk jelentkezésed!

További kérdésekkel keress minket minket nyugodtan a santhanyaritabor@gmail.com email címen.

A szakkollégium csapata

Legutóbbi frissítés: 2023. 05. 03. 11:40